top of page
shutterstock_603506822-1_edited.jpg

Hollywood Peeling  

Hollywood Peeling är en enklare och snabbare variant på Hollywoodbehandling för uppfräschning av huden. Peelingen är det sista steget i själva behandlingen men som du även kan välja att göra separat. Den här behandlingen passar bra om du tex har ett bröllop runt hörnet eller en middag du vill känna dig lite extra fin inför.

I hollywoodbehandling ingår alltid peeling men du kan även välja att ta en mindre behandling med enbart peelingen. Man använder samma carbonkräm men hoppar då över det första steget med lasern och gör alltså enbart en peeling.

 

Hollywoodpeelingen utförs genom att man peelar bort ansiktsmasken (carbonkrämen) vilket tar med det yttersta hudlagret av döda hudceller och lämnar en jämn fräsch hy med ny lyster.

Vem passar behandlingen?

Det här är en behandling som alla har lyxen att kunna unna sig, oavsett ålder eller hudtyp. Behandlingen ger inga biverkningar och ingen eftervård behövs.

Vad är det för typ av behandling?

Vad ska jag tänka på innan behandlingen?

  • Du ska inte ha solat på minst 2 v

  • Inte ha använt brun utan sol på minst 1- 2v

  • Bra om du kommer osminkad men rengöring innan behandling ingår alltid.

Q-terra q10 laser

Vid behandling används Q-terra q10 laser som är 

den senaste och bästa lasermaskinen på marknaden. Behandlingen med Q-terran är både skonsam och effektiv. Förutom Hollywoodbehandlingen kan man behandla pigmentfläckar, akne och ta bort tatueringar.

bottom of page