Om Charline Studios

Elvire Bergman heter jag och har länge drömt om att äga mitt eget företag och göra det jag brinner för, skapa välmående och glädje till andra människor.

 

Redan 2006 började jag min resa när jag utbildade mig till kostrådgivare med kognitiv inriktning. 2008 utbildade jag till massör och spaterapeut. I år gick drömmen i uppfyllelse och jag har nu startat upp mitt företag Charline.

Det är ett litet företag med mycket kärlek, som jag har stora förväntningar och planer inför. Alla kan uppleva en stressad vardag och då är det extra viktigt att kunna lägga lite tid på sig själv.

 

Oavsett vilken behandling du väljer så är servicen till dig som kund det som är viktigast. Jag som din behandlare är mån om att du ska känna dig trygg, omhändertagen och framförallt nöjd.

 

Jag håller till i centrala Västerås på Stora Gatan 44 (Mäklarhuset). Mitt behandlingsrum är beläget på 6:e våningen hos Västermalms Privatklinik DREAM.

Spraytan utför jag i Lilly Nails lokaler på Jakobsbergsplatsen 1.

Förutom behandlingarna du hittar hos mig finns grundaren Nadia Esterblom (legitimerad läkare) på kliniken och hos henne kan du göra allt från botox, trådlyft, till hälsoundersökningar. 

Varmt välkomna!

20211008_094341_edited.jpg